UltraMind ESP

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!
În ziua de astazi , în rîndul sportivilor de performanţă ,atît amatori cît şi profesionişti pregătirea mentală şi a unei atitudini potrivite în timpul antrenamentelor şi mai ales în timpul competiţiei şi-a spus cuvîntul prin rezultatele obţinute.

Toate cluburile mari din întreaga lume îşi pregătesc sportivii la cel mai înalt nivel atît fizic cît şi mental,apelînd la cei mai buni specialişti în domeniu.  Marele  pugilist  Cassius Clay,era vestit în întreaga lume de automotivarea pe care o facea înainte de competiţii ,de tacticile de intimidare ,prin atitudinea şi afirmaţiile verbale pe care le facea la adresa adversarilor pe care urma să îi întilnească în ring.

L-am ales ca exemplu pe Cassius Clay pentru că el a demonstrat că în sport pe lîngă o pregătire fizico-tactică pe masură ai nevoie şi de o atitudine mentală potrivită,adică cea de învingător.
O viaţă mai bună în opinia lui Jose Silva era astfel :
1. Sănatatea este primordială. Doar fiind sănatos îţi poţi îndeplini misiunea pe acest pămînt ,poţi fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poţi obţine îndrumare în a îţi regăsi starea de sănatate,nutriţia corectă,eliminarea nivelului de stres ,o vitalitate şi longevitate crescută.
2. Îmbunătăţirea şi armonizarea tuturor  relaţiilor interumane din viaţa ta : prietenie,iubire,casătorie,familie ,copiii ,afaceri.
3. Creşterea şi dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cît mai frumoase ,mai utile şi mai măreţe atît pentru umanitate cît şi pentru tine şi cei dragi ţie.

Astăzi oamenii au înţeles că suntem fiinţe fizice şi spirituale , că suntem conectaţi cu toţii între noi şi vor să înveţe cum să îşi dezvolte abilităţile mentale astfel încît să se poata conecta spiritual cu alţii , să comunici cu Inteligenta Superioară, să îţi dezvolţi telepatia , să faci proiecţii mentale pentru a corecta diferite probleme.
Acum lanoul Curs UltraMind E.S.P  Sports vei învăţa să :
– atingi nivelul Alfa al creierului în doar cîteva minute prin Exerciţiul de Centrare  Silva conceput de Jose Silva
– atingi un nivel adînc de relaxare în doar cîteva minute
– îţi întăreşti voinţa
– îţi stimulezi creativitatea ,inspiraţia şi imaginaţia
– optimizezi succesul echipei
– ai atitudinea mentală cea mai potrivită la antrenemente
– ai o atitudine mentală în competiţii ,indiferent de nivelul acestora
– foloseşti technica antrenorului mental şi a antrenamentului mental
– foloseşti cu maxim succes principiile programării mentale
– aplicaţii de urgenţă în caz de accidentări
– foloseşti intuiţia în anticiparea tacticilor folosite de adversari
– ai o atitudine de învingător
– cum şi cînd să foloseşti Technica Proiecţiei Mentale pentru a primi ajutor şi îndrumări de la Inteligenţa Superioară
– foloseşti Technica Celor 3 Scene ,folosind îndrumările primite ,pentru a putea programa : succesul în viaţă, relaţia pe care ţi-o doreşti ,îmbunatăţirea stării de sănătate cît şi vindecarea pe care ţi-o doreşti în caz că ai nevoie, îmbunătăţirea relaţiei tale cu toate persoanele din viaţa ta, casa, maşina sau motocicleta pe care o vrei şi tot ceea ce  mintea ta poate concepe .

Technici Specifice UltraMind E.S.P
— Technica Celor 3 Scene ; poţi corecta orice fel de problemă din viaţa ta ,faci lucrurile să se întîmple aşa cum este cel mai bine pentru toate părţile implicate conform principiilor Silva UltraMind
— Technica Proiectiei Mentale prin care obţii îndrumări şi raspuns de la Nivelele Superioare , oricare ar  reprezenta acestea pentru tine ( Divinitate , Inteligenţă Superioară  , etc ..)
– obţii informatii despre intenţiilor persoanelor cunoscute şi necunoscute
– descoperi de ce ai fost trimis pe Pămînt şi care este misiunea ta aici

Toate acestea şi multe altele le poţi învăţa şi folosi în folosul umanităţii şi al tău în doar 2 zile de Curs,timp în care vei descoperi incredibila putere a minţii tale şi ceea ce poţi face cu ea.. Te astept la Curs !
Instructor  UltraMind E.S.P . Victor Benescu