UltraMind ESP

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!

Sistemul ULTRAMIND creat de Jose Silva este  singurul sistem în concordantã atît cu metoda stiintificã cît si cu religia. Ultramind nu încalcãnici un principiu stiintific sau religios,va functiona pentru tine indiferent de religia sau de pregãtirea ta stiintificã.  90 % din oameni gîndesc si actioneazã la nivelul Beta al creierului ,adicã la 20 de cicluri de secundã.

Cei 10 % care gîndesc si actioneazã la 10 cicluri pe secundã ,adicã la nivelul Alfa al creierului sunt mai norocosi,mai sãnãtosi ,realizeazã orice îsi propun . Din studiile fãcute sa demonstrat cã toate geniile lumii : Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Albert Einstein, Jose Silva gîndeau si actionau la nivelul Alfa al creierului .

Acum vei putea învãta si tu cum sã atingi si sã actionezi la nivelul Alfa în mod constient. Mai mult ,îti poti dezvolta  perceptia extra-senzorialã ( ESP), îti poti proiecta mintea în diferite locuri de pe planetã si din Galaxie  pentru a gasi informatiile de care ai nevoie ,pentru a putea lua deciziile cele mai bune în privinta sãnãtatii, relatiilor, afacerilor, în orice domeniu ai nevoie .

Dupã cum bine stii din experienta ta atunci cînd iei decizii rele ai parte de suferintã,dezamãgire , esecuri, nefericire în general. Deciziile bune în schimb îti aduc fericire, iubire, împlinire,succes.

Normal cã fiecare dintre noi ne dorim sa luãm mereu cele mai bune decizii,iar acest lucru îl putem face lãsîndu-ne ghidati de o Inteligentã Superioarã sau de Isus,Buddha , Alah ,cum vrei tu sã numesti pe acest ghid al tau in functie de credintele tale.

Aplicînd Technica Proiectiei Mentale  pe care o vei învata la Curs cu ajutorul Instructorului , vei putea sã  primesti  instructiunile de care ai nevoie pentru a corecta problemele pe acest pãmînt si implicit pentru ca TU sã ai o viatã mai bunã .
O viatã mai bunã în opinia lui Jose Silva era astfel :
1.  Sãnatatea este primordialã. Doar fiind sãnatos îti poti îndeplini misiunea pe acest pãmînt , poti fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poti obtine îndrumare în a îti regãsi starea de sãnatate, nutritia corectã, eliminarea nivelului de stres , o vitalitate si longevitate crescutã.
2.  Îmbunãtãtirea si armonizarea tuturor  relatiilor interumane din viata ta : prietenie, iubire, casãtorie, familie ,copiii, afaceri.
3.  Cresterea si dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cît mai frumoase ,mai utile si mai mãrete atît pentru umanitate cît si pentru tine si cei dragi tie.

Astãzi oamenii au înteles cã suntem fiinte fizice si spirituale , cã suntem conectati cu totii între noi si vor sã învete cum sã îsi dezvolte abilitãtile mentale astfel încît sã se poata conecta spiritual cu altii ,sã comunici cu Inteligenta Superioarã,sã îti dezvolti telepatia ,sã faci proiectii mentale pentru a corecta diferite probleme.

Acum cu noul Curs UltraMind E.S.P  vei învãta sã :
– atingi nivelul Alfa al creierului în doar cîteva minute prin Exercitiul de Centrare  Silva conceput de Jose Silva
– atingi un nivel adînc de relaxare în doar cîteva minute
– înveti si memorezi mai repede,mai usor
– îti întãresti vointa
– îti stimulezi creativitatea ,inspiratia si imaginatia
– îti mentii si redobîndesti starea ta naturalã de sanãtate
– elimini orice fel de obisnuinte negative si dependente ca :fumatul, controlul greutatii, alcool, droguri, etc…
– cresterea performantelor în sport ,oricare ar fi nivelul tãu
– influentezi alte persoane de la distantã
– îti îmbunãtãtesti si îti mentii la nivele maxime toate relatiile interumane pe care le ai.
– elimini stresul din viata ta ori de cîte ori ai nevoie de liniste
– dobîndesti claritate în decizii si o concentrare mai eficientã
– îti folosesti în mod precis si cu maximã încredere intuitia ta naturalã
– ai succes în afaceri  aplicînd technicile UltraMind E.S.P create de Jose Silva
– cum si cînd sã folosesti Technica Proiectiei Mentale pentru a primi ajutor si îndrumãri de la Inteligenta Superioarã
– folosesti Technica Celor 3 Scene ,folosind îndrumãrile primite ,pentru a putea programa : succesul în viatã, relatia pe   care ti-o doresti ,îmbunatãtirea stãrii de sãnãtate cît si vindecarea pe care ti-o doresti în caz cã ai nevoie, îmbunãtãtirea relatiei tale cu toate persoanele din viata ta,casa, masina sau motocicleta pe care o vrei si tot ceea ce  mintea ta poate concepe .

Technici Specifice UltraMind E.S.P
— Technica Celor 3 Scene ; poti corecta orice fel de problemã din viata ta ,faci lucrurile sã se întîmple asa cum este cel mai bine pentru toate pãrtile implicate conform principiilor Silva UltraMind
— Technica Proiectiei Mentale prin care obtii îndrumãri si raspuns de la Nivelele Superioare ,oricare ar  reprezenta acestea pentru tine ( Divinitate , Inteligentã Superioarã  , etc .)
– obtii informatii despre intentiilor persoanelor cunoscute si necunoscute
– descoperi de ce ai fost trimis pe Pãmînt si care este misiunea ta aici

Toate acestea si multe altele le poti învãta si folosi în folosul umanitãtii si al tãu în doar 2 zile de Curs,timp în care vei descoperi incredibila putere a mintii tale si ceea ce poti face cu ea.. Te astept la Curs !

La inscriere persoanele care au mai participat la un curs Silva sunt rugate sa specifice acest lucru .

Instructor  UltraMind E.S.P . Victor Benescu